Βρείτε μας στο Facebook

Παροχές Βρεφονηπιακού Σταθμού ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑ στον Άλιμο

Διατροφή

Το διαιτολόγιο που ακολουθείται σε εβδομαδιαία βάση ελέγχεται από τον παιδίατρό μας. Η μαγείρισσα του σχολείου προετοιμάζει το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα των παιδιών, που απολαμβάνουν καθημερινά φρέσκο φαγητό, ζυμωτό ψωμί, χειροποίητα κουλουράκια, νόστιμα και υγιεινά γλυκίσματα, όλα φτιαγμένα με αγνά υλικά.

Η διατροφή των παιδιών είναι ελεγμένη με το σύστημα HACCP - τεκμηριωμένο σύστημα διαχείρισης της υγιεινής των τροφίμων που καλύπτει όλα τα στάδια παραγωγής ενός τροφίμου- από τις πρώτες ύλες και το σχεδιασμό του έως την τελική διάθεση και την κατανάλωσή του.

Συνεργασία με παιδίατρο

Προγραμματίζονται ατομικές προληπτικές εξετάσεις και οι γονείς ενημερώνονται αναλυτικά για την κατάσταση υγείας των παιδιών τους.

Συνεργασία με παιδοψυχολόγο

Η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των γονιών πάνω σε ζητήματα συμπεριφοράς και διαπαιδαγώγησης είναι απαραίτητες προκειμένου να κάνουμε από κοινού πιο αποτελεσματική την προσπάθεια για τα παιδιά μας. Στις συναντήσεις που προγραμματίζουμε με την παιδοψυχολόγο μας, δάσκαλοι και γονείς προτείνουμε για συζήτηση τα θέματα που μας απασχολούν.

Ασφαλιστική κάλυψη
Μεταφορά των παιδιών με σχολικό όχημα
Ετήσιες εργασίες

Μοιράζουμε τακτικά όλες τις εργασίες των παιδιών συγκεντρωμένες και βιβλιοδετημένες. Τα παιδιά, με τον τρόπο αυτό, αντιλαμβάνονται ότι ο κόπος τους είναι σημαντικός, ενώ οι γονείς είναι σε θέση να εκτιμήσουν τη δουλειά που γίνεται στο σχολείο και να παρακολουθήσουν βήμα-βήμα την εξέλιξη του παιδιού τους.

Βιωματικά προγράμματα

Στο Ροζ Πάνθηρα απολαμβάνουμε πάντα ολοκληρωμένη βιωματική εμπειρία των θεμάτων με τα οποία καταπιανόμαστε: ενημερωνόμαστε από ειδικούς επιστήμονες και επαγγελματίες και επισκεπτόμαστε πραγματικούς χώρους εργασίας για να αντιληφθούμε τον τρόπο παραγωγής των προϊόντων. Τα παιδιά έχουν, λοιπόν την ευκαιρία να ενεργοποιήσουν τις αισθήσεις τους, ν’ αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να κινητοποιήσουν τη σκέψη τους, κατακτώντας την καινούργια γνώση γερά και σίγουρα.